Туризъм

Murex Bangka Dive Resort

Murex Bangka е курорт за гмуркане, разположен на плаж с бял пясък, заобиколен с палми и предлагащ истинско изживяване в стил Робинзон Крузо. Люлейте се в хамака, докато слушате вълните, плискащи се по брега, плувайте или се гмуркайте с шнорхел в кристално чистите води на курорта и изследвайте океана с падълборд или се насладете на залез, докато гледате залеза над океана.

Курортът за гмуркане Murex Bangka
Курортът за гмуркане Murex Bangka
Настаняване

Murex Bangka предлага избор от очарователни и удобни дървени бунгала в традиционен стил, както и по-големи двойни стаи, които имат преходни врати и са идеални за семейства. Всички стаи са на брега на океана са с невероятна гледка.

Бунгало на брега на океана
Бунгало на брега на океана

Стаите разполагат със самостоятелни веранди, където можете да се поизлегнете и да се отпуснете удобно, също и с бани с топла вода, климатик през цялата нощ и легла с кралски размер или две единични легла. В която и стая да отседнете, ще бъдете на плажа и само на няколко крачки от кристално чистата вода.

Murex Bangka е единственият курорт на остров Bangka, който предлага топла вода, самостоятелни душове и климатик. Захранването работи в стаите от 17:00 до 7:00 сутринта и допълнително в ресторанта и стаята за камери по време на обяд.

Банята
Банята
Храна

Murex Bangka предлага хранене на шведска маса, което съчетава изкусително съчетание от международни и азиатски вкусове, използвайки пресни местни продукти. Екипът от обучени на запад готвачи е в състояние да се погрижи за специални диетични изисквания при заявка. Остров Бангка може да е отдалечен, но вкусовете, доставяни от готвачите, определено не са.

Ресторантът
Ресторантът

Услуги

Допълнителните услуги на курорта включват специално обособена стая за камери, плажни хамаци, шезлонги и открити или закрити заведения за хранене, които са идеални за улавяне на залеза с ледено-студена напитка.

Гмуркане

Началото на проучванията за гмуркане в района около остров Бангка е поставено през 1990 г. Затова, може да сте спокойни, че ще се гмуркате с опитни и професионални водачи през целия си престой. Водачите за гмуркане не само имат хиляди гмуркания в региона, но също така преминават през интензивни програми за обучение, включващи обучение по морска биология и подводна фотография, за да ви осигурят възможно най-доброто подводно изживяване. Точно както е при вас, гмуркането е тяхната страст.

Разгледайте калейдоскопичните рифове и върховете около остров Бангка и открийте богатството от морски създания, както и малките рибки и преминаващи пелагични видове, включително рифови акули, скатове, дюгони, костенурки, риба тон и баракуда. Рифовете на острова са световно известни и представляват разнообразие от цветове и живот, които ще ви омагьосат.

Център за гмуркане
Център за гмуркане

Предлагат се индивидуални пакети, както и нощни гмуркания, еднодневни екскурзии до Бунакен и пролива Лембех, PADI курсове, гмуркане с шнорхел, обиколки по суша и комбинирани пакети с Murex Manado, Lembeh Resort или вземете паспорт за Рая и посетете и трите.

Примерен пакет:
Цените започват от:
4 дни / 3 нощувки пакет за гмуркане US$ 735 (на човек, по двама в стая)
Включва луксозно бунгало, пълен пансион, 5 гмуркания с лодка, такси и трансфери.
8 дни / 7 нощувки пакет за гмуркане US$ 1614 (на човек, по двама в стая)
Включва луксозно бунгало, пълен пансион, 12 гмуркания с лодка, такси и трансфери.
Предложението е в сила до 31 март 2024 г.

За запитвания използвайте връзката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *