Туризъм

Pulisan Resort

Pulisan Resort се издига сред скалите и удивителната гледка на планината Тангкоко. Курортът обикновен, но живописен и е в съзвучие с красивите природни дадености на Северен Сулавеси, Индонезия.

Районът на курорта Пулисан
Pulisan Resort – районът наоколо

Той е вдъхновяващо замислен да улови същността на околните естествени красоти, да посрещне с „Добре дошли!“ скъпите гости и да ги обслужи качествено. Курортът предлага безупречна обстановка за незабравими моменти на приключения, вълнения и спомени за цял живот.

Луксозно бунгало в курорта
Луксозно бунгало в курорта

Заповядайте в Pulisan Resort, изключете устройствата и се оттеглете от забързания живот около вас. Курортът е спретнат, сгушен под хълмовете и закътан до скалите на Северен Сулавеси, полуостров Минахаса, което ви дава усещането за уединение. Само на няколко крачки от бунгалото ще се озовете на плаж с бял мек пясък, а пред вас ще се открият зашеметяващите гледки на планината Тангкоко и остров Лембех. Затова, вземете една книга, отпуснете се в хамака и се наслаждавайте на почивката.

Луксозен интериор
Луксозен интериор

По време на отдиха си в Pulisan Resort се заемете с различните дийности, които ви предлага курортът. Изследвайте в дълбините чудесата на Северен Сулавеси, насладете се на разнообразния морски живот и пъстроцветните коралови рифове. Разходете се из дъждовната гора на планината Тангкоко, за да видите качулат черен макак или призрачен лемур и носорогова птица и т.н. – всичко в природния резерват Тангкоко. Отделете един ден за разходка и разгледайте забележителностите на планината Минахаса и този чудат пазар Томохон. Или просто слезте до плажа с маска и шнорхел и се насладете на рифа на Пулисан. Възползвайте се от времето на почивката си. Радвайте се на всеки миг и ценете спомените. Чувствайте се като у дома си в курорта Пулисан.

Примерни пакети

8 дни / 7 нощи с пакет за гмуркане – двойно луксозно бунгало на плажа
Цена 1067 евро на човек, по двама в стая.
Включва 7 нощувки, в луксозно бунгало, пълен пансион, 12 гмуркания с лодка, обиколка, летищни трансфери, такси и обслужване.

4 дни / 3 нощи без пакет за гмуркане – двойно луксозно бунгало на плажа
Цена 255 евро на човек, по двама в стая.
Включва 3 нощувки, в луксозно бунгало, пълен пансион, обиколка, летищни трансфери, такси и обслужване.

Предложението е в сила до 31 декември 2023 г.

За запитвания използвайте връзката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *