Житието

Рисунки върху морски камъчета

Днес искам да ви представя творчеството на една моя позната, чийто живот никак не е лек. Въпреки, че е председател на спортния клуб за хора с увреждания „Икар“ – Варна, налага ѝ се да преживява с инвалидната си пенсия. Обаче, вместо да стои със скръстени ръце, да хленчи и да се самосъжалява, тя открива онази своя дарба, която я прави неповторима и интересна личност.

Преди 2 години, Богомилка Манолова започва да рисува върху морски камъчета. Тя създава удивителни картинки с всякакви размери върху природните „платна“, които събира от морския бряг. Както ще видите и в примерите по-долу, нейните творения са изключително красиви и могат да послужат за прекрасен подарък не само за предстоящите коледни и новогодишни празници, но и за всякакъв личен повод или като оригинален сувенир.

Разгледайте по-долу красивите творби на Богомилка. Щом откриете това, което най-много ви харесва за подарък или сувенир, или искате да си поръчате нeщо различно, свържете се с нас, за да бъде вашият вкус удовлетворен.

Цените на рисунките върху камъчета са народни и са в порядъка от 4 до 9 лв. Всяка поръчка обаче представлява вашето съдействие към себеуважението и утвърждаването на един творец с трудна съдба, който, вместо да се оплаква, създава красиви неща и запазва силния си дух.

Толкова много Дядо-Мразовци. 🙂

Подаръци. 🙂

На гърба на камъчетата може да бъдат написани най-различни пожелания.

Еленчета. 🙂

Кучета и бутилки. 🙂

Камбанки. 🙂

Снежинки. 🙂

Чорапи и ботуши. 🙂

Елхички. 🙂

Най-различни.

Снежни човеци. 🙂

Птички. 🙂

Катерички и шейни.

Зимна приказка.

Най-различни.

Всякакви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *