Туризъм

Леководолазно гмуркане в Северен Сулавеси

Бунакен, Лембех и Бангка

Наричат Северен Сулавеси „Земята на усмихнатите хора“. Известен е като едно от първокласните направления за гмуркане в света. Една от главните причини е биоразнообразието, което съществува в този район и това обстоятелство е очевидно и в трите местоположения: Националния парк Бунакен, пролива Лембех и остров Бангка.

Щом стане дума за Северен Сулавеси, знайте, че винаги има по нещо за всеки, без значение кое от трите места изберете. Местните хора ще ви дарят с една от най-добрите ваканции, която някога сте преживели.

Красивият подводен свят
Красивият подводен свят

За да се насладите на всички най-добри възможности в този много специален район, препоръчваме ви да си резервирате и да отседнете в комбинация от споменатите курорти. Ако искате да изкарате една невероятна почивка, съчетана с гмуркане, изпълнена с незабравими преживявания, свържете се с нас. Ние с удоволствие ще ви предложим специален пакет и ще ви съдействаме за осъществяването му. Заслужава си да видите чудните подводни пейзажи.

Националният морски парк Бунакен е официално създаден през 1991 г. и е сред първите в Индонезия. Разположен е на известно разстояние от брега на Манадо и обхваща площ от близо 90 хектара. Курортите се намират островите Бунакен или Силаден, както и на сушата около Манадо. Те са:

Bastianos Bunaken Diving Resort
Bunaken Divers Sea Breeze Resort
Bunaken Oasis Dive Resort & Spa
Cocotinos Dive Resort
Grand Luley Resort
Kuda Laut Resort Siladen
Lumbalumba Diving Manado
Murex Dive Resort Manado
Onong Resort Siladen
Siladen Resort & Spa
Tasik Ria Resort, Spa & Diving
Two Fish Divers Bunaken

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *