Туризъм

Автоизложба 2021 пред Исторически парк

Автоизложба, наречена „Ние сме България“ ще се проведе след малко повече от месец за втора поредна година. Тя е организирана от Историческия парк и ще може да я посетите в дните 23 – 25 април.

Автоизложба "Ние сме България"
Автоизложба „Ние сме България“

В нея ще се съревновават всякакви превозни средства – автомобили, камиони и мотоциклети. Техните собственици ще ги украсят с български символи и по този начин ще ги превърнат в своеобразна движеща се реклама на страната ни. Те ще бъдат разкрасени с фолио, боя, спрей или по друг начин. Оценката на хубостта им ще бъде дадена от посетителите на парка.

Превозните средства трябва да пристигнат пред Историческия парк на 22 април и да останат на паркинга докато трае самата изложбата в рамките на трите изложбени денонощния – 23, 24 и 25 април. Участниците трябва да предоставят ключове за автомобилите си, за да се обезпечи тяхната безопасност. Паркът ще осигури денонощната охрана и наблюдението на автомобили за времетраенето на събитието.

За победителите са предвидени парични награди:
– първо място 5 000 лева,
– второ място 2 000 лева,
– трето място 1 000 лева.
Разглеждането на автоизложбата и гласуването за предпочитаните от вас возила няма да е обвързано с входна такса, понеже ще се състои на паркинга пред Историческия парк.

Сигурни сме, че ще видим много хубави творения. С нетърпение очакваме въображението на творците на родна тема и сме уверени, че ще има доста изненади за посетителите.

Повече за събитието може да видите на:
сайта на Исторически парк,
фейбук за автоизложбата,
видео от миналогодишната автоизложба-конкурс.

Желаещите да участват нека да се регистрират на този линк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *