Туризъм

Gangga Island Resort & Spa

Gangga Island Resort & Spa е екзотичен курорт, построен под сенчести палми и заобиколен от тропични градини, спускащи се направо до плаж с чист бял пясък. Намира се в края на малкия остров Gangga. За да стигнете дотам ви трябва само един час к кола от международното летище Манадо, а след това половин час с лодка.

Курортът разполага с 15 дървени бунгала (напълно климатизирани и всички от един клас). Всяко от тях е с по две стаи, които не са свързани. Бунгалата са построени в обикновен местен стил Минахаса, с просторна веранда с изглед към плажа и съседните острови.

Бунгала в стил Минахаса
Бунгала в стил Минахаса

Естествено, всяко бунгало е обзаведено с всички удобства, характерни за международен първокласен курорт – удобни мебели, баня с душ, топла и студена вода, климатик и вентилатор на тавана, мини бар, безплатно кафе и чай, спътникова телевизия с международни канали и басейн.

двойна стая
двойна стая

Незабравимият ви престой на Gangga Island Resort е гарантиран от предлаганите удобства. Има ресторантите и баровете с международна и индонезийска кухня, бутикът, центърът за гмуркане PADI (Professional Association of Diving Instructors – Професионална асоциация на инструкторите по гмуркане) и СПА центърът Pasung, съчетаващ редки терапии от семействата Минахаса на остров Ганга и традиционната индонезийска ароматерапия.

баня
баня

Островът предлага богато разнообразие от морски живот. А самият курорт Gangga Island Resort е идеално разположен със своите над 25 места за гмуркане от световна класа;.

Остров Ганга е идеална отправна точка за гмуркане в морския парк Бунакен, Бангка или пролива Лембех. По време на престоя си ще имате възможността да откриете прекрасния подводен свят и да видите удивителното богато разнообразие от флора и фауна, които ентусиасти и учени от цял свят идват да проучават.

Цените включват пълен пансион (3 хранения плюс следобеден чай/кафе и сладкиши), обслужване и данък, безплатна бутилирана вода и принадлежности за кафе и чай в стаята. Гмуркането с шнорхел с водач е почти безплатно.

Примерен пакет

Пакет 8 дни / 7 нощувки, 6 дни гмуркане US$ 2476 (на човек, по двама в стая)
Предложението е в сила до 31 октомври 2023 г
Включва: 7 нощувки пълен пансион в Superior Minahasa Bungalow, 12 гмуркания с лодка, такса, обслужване и трансфери. Достъпен Nitrox (кислородно-азотна смес).

За запитвания използвайте връзката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *