Житието

Ковид-ален политически цирк

В страната ни от средата на март, откакто въведоха световната шашма с китайската настинка, нищо не се случва. Или поне така изглежда. Разумните хора в България престанаха да обръщат внимание на ежедневните лъжи на герб-генералската шайка за еди-колко-си заразени и починали и се примириха със зорлем прецакания туристически сезон.

Днешните властващи обаче, са като малки деца – как смеете да не им обръщате внимание. На политическата сцена са появи, или го избутаха, поредният проект – „Да България“ и Христо Иванов. Та, този индивид, заедно с други от посочената партия акостираха на плажа „Росенец“ (държавна собственост), близо до лятната резиденция на доган. Естествено, копоите от НСО, охраняващи споменатия наглец, ги избутаха обратно в морето.

Последваха обичайните неща – силен протест срещу „властта“, мафията и олигархията, „управляващите“ герб-ерасти подготвиха протест в своя подкрепа с организирани верни членове и цигани (къде без тях), които не знаеха защо са там (знаеха – за 50 лв.). Много хора се организираха да отидат на плаж на Росенец и дпс мобилизира башибозуци, че да си пазят падишаха от гяурите.

Полицаите отново влязоха в еничарската си роля – с охота биеха младежи и беззащитни мирно протестиращи (иначе са страхливи срещу беснеещи цигани с брадви и колове), а на плажа Росенец допускаха автобусите с дпс активистите да си пазят доган, но не и Българите да отидат на плаж.

И тук дойде голямата изненада. Българите наистина бяха дошли на плаж, а не да застрашават този мизерник доган. Дано дпс активистита най-сетне са проумели, че докато превиват гръб над картофите и тютюна, падишахът им живее в дворец. Дано най-после „правоверният“ им мозък и разбрал, че ние Българите не сме тия бесни гяури, каквито ни представят при всички избори, че няма да им вземем имената, няма да им разрушим джамиите, няма да им забраним да говорят на турски. А дано, ще видим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *